STIGA

I dag er STIGA en af verdens førende fabrikanter af plæneklippere, som er både manøvredygtige og kraftfulde. Det gør det let for os at anbefale STIGA, når privatpersoner skal have trimmet haven.

New Holland Agriculture traktor

STIGA

I dag er STIGA en af verdens førende fabrikanter af plæneklippere, som er både manøvredygtige og kraftfulde. Det gør det let for os at anbefale STIGA, når privatpersoner skal have trimmet haven.

Produkttyper vi forhandler fra STIGA

Stiga frontrider

STIGA Park 500W

Denne frontmonteret maskine drives af en kraftfuld 2-cylinders STIGA-motor på 586 cm3, og den sikrer dig den kraft du behøver for at opnå det bedste resultat. Den benzindrevne frontklipper har en 50/50-knækstyring og servostyring og en variabel klippebredde fra 90-110 cm.

Stiga frontrider

STIGA Park 500WX

Den benzindrevne frontklipper har et kraftfuldt 4-hjulstræk og 2-cylinderet STIGA-motor på 596 cm3. Maskinen her er ideel til kørsel på ujævne flader, og for at lette eventuelle manøvringer er den udstyret med 50/50-knækstyring. Klippebredden kan ændres fra 95-125 cm.

Stiga frontrider

STIGA Park 300 M

Denne benzindrevne frontklipper, som er den tidligere Park 120, har en 414 cc STIGA-motor, knækstyring (60/40) og hydrostatisk transmission. STIGA Park 300 M kan bruges med et klippeaggregat med Quick Flip-teknologi, og maskinen er kompatibel med Combi 85 M Q.

Se mere fra STIGA

STIGA frontrider

Håndter enhver kompleksitet i haven med fuld kontrol og komfort.

Se mere her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

Få markedets bedste rådgivning

Hos J. Hundahl kan vi hjælpe dig med at vælge den helt rigtige plæneklipper til din have, så du kun betaler for det redskab, du rent faktisk har brug for. Du skal blot have en nogenlunde fornemmelse af din haves størrelse og indretning. Overvejer du miljøvenligt batteri, eller er vi ude i en hårdfør benzindreven maskine? Vi viser dig vej gennem motorjunglen, så du kan føle dig sikker i dit valg.

Uovertruffen klippeevne

STIGAs maskiner er kendt for deres sublime klippeevner, der efterlader græs og kanter knivskarpe. Måske er det derfor, man kan fange en STIGA på golfbanen i ny og næ? Hos J. Hundahl kan vi i hvert fald stå inde for, at du med en STIGA får en veltrimmet have uden besvær.

Pålidelige maskiner, som er lette at håndtere

STIGA har ry for at være notorisk lette at håndtere med deres intuitive betjening og høje kørekomfort. Særligt deres letvægtige, batteridrevne serier sikrer dig en støjsvag dag i haven uden ømme muskler.

Alle deres maskiner er desuden nemme at rengøre. Det hjælper vi også gerne med og leverer altid dine produkter som ny i rengjort stand efter en service hos J. Hundahl.