ROPA

Står du og skal have høstet flere tons kartofler, kommer du ikke udenom ROPAs Keiler – verdens største og bedste maskine til håndtering af netop kartofler.

ROPA kartoffeloptager

ROPA

Står du og skal have høstet flere tons kartofler, kommer du ikke udenom ROPAs Keiler – verdens største og bedste maskine til håndtering af netop kartofler.

Produkttyper vi forhandler fra ROPA

ROPA keiler 1

Keiler I

ROPA keiler 2

Keiler II

Keiler II Classic

ROPA kartoffelmaus

KS Aftopper

ROPA kartoffelmaus

Maus, læssemaskiner

Se mere fra ROPA

Produktoversigt

Se de vilde maskiner på ROPAs hjemmeside.

Se mere her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

En familievirksomhed

I J. Hundahl kan vi se os selv i andre familieejede virksomheder, der hele tiden er med til at innovere markedet og sætter baren for hvad, en god maskine skal kunne. ROPA blev startet af tilbage i ’72 af Hermann Paintner, som stadig holder til i styrekabinen fra fabrikken i Tyskland, med det ret simple formål at imødekomme de høje krav, landmænd af særligt sukkerroer og kartofler stiller til deres produktion i dag.

Dette fokus har gjort, at ROPA i dag er den ledende fabrikant af optagere og renselæssemaskiner til roer og kartofler – ikke blot i Tyskland, men også Danmark, Europa og resten af verden.

I 2012 købte ROPA den tyske maskinproducent, WM Kartoffeltechnik, for netop at udvide sortimentet til også at indeholde udstyr til håndtering af kartofler. Og siden er det gået stærkt: ROPAs Keiler-serie (tysk for vildsvin) regnes for verdens bedste.

Prisvindende overfladebehandling

ROPA stiller tårnhøje krav til egne produkter og produktionen som helhed. Det betyder bl.a at de investerer benhårdt på at skabe markedet bedste, mest hårdføre og bæredygtige overfladebehandling, hvilket de selv står at udføre. Dette fokus har medført en pris for den bedste, mest innovative og bæredygtige overfladebehandling i tysktalende lande – og niveauet er højt.

Klassernes sværvægtere

Lad dig ikke snyde af de nuttede navne på ROPAs Maus-serie. En Maus kan fx prale af mere end 10 meters optagerbord og ikke mindre end 18 valser til skånsom rensning af afgrøderne, som skal læsses. Lige meget hvilken maskine fra ROPA, du kigger på, kan du altid vide dig sikker på, at her er der altså tale om enorme sværvægtere med maksimal ydeevne.

Tiger er verdens største roeoptager med uovertrufne kræfter og maksimal læssevolumen. Panther er lidt mindre end Tiger – men igen, stadigvæk virkelig stor – og mere fleksibel, så den fungerer godt til kørsel på ujævne overflader og over furer. Endelig er der Keiler, som er den  absolut bedste i klassen til at grave kartofler op.

Hos J. Hundahl er ingen maskine for stor og vores kompetence medarbejdere står altid klar til at yde en professionel service på din ROPA-maskine.