New Holland Agriculture

Vi er Danmarks største forhandler af New Holland maskiner til landbruget. Det er vi, fordi New Holland er din sikkerhed for høj kvalitet og innovation, der matcher behovet i fremtidens landbrug.

New Holland Agriculture traktor

New Holland Agriculture

Vi er Danmarks største forhandler af New Holland maskiner til landbruget. Det er vi, fordi New Holland er din sikkerhed for høj kvalitet og innovation, der matcher behovet i fremtidens landbrug.

Udvalg af produkter, vi forhandler fra New Holland Agriculture

New Holland traktor

Traktorer

New Holland Agriculture - Mejetærsker

Mejetærskere

Pressere

New Holland finsnittere

Finsnittere

Plove

New Holland harver

Harver

New Holland græsredskaber

Græsredskaber

New Holland Construction - Hjullæsser

Hjullæssere

New Holland Teleskoplæsser

Teleskoplæssere

New Holland T5 med frontlæsser

Frontlæssere

Se mere fra New Holland Agriculture

Produktoversigt

Se alle de nyeste modeller fra New Holland.

Se mere her

PLM Precision Farming

Læs mere om New Hollands teknologi, der sikrer dig størst præcision og mest udbytte af din jord.

Læs mere her

Service Plus

Din tryghed er vigtig. Også når det kommer til service og garanti.

Læs mere her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

Innovation med fokus på at give dig det største udbytte 

Siden Abe Zimmerman i Pennsylvania åbnede sit første værksted til reparation af maskiner har New Holland stået for prisbelønnede opfindelser og innovationer, der alle er beregnet til at gøre landbruget lettere og give det størst muligt udbytte. Det gælder, hvad enten du ejer en maskinstation, en frugtplantage eller et kvægbrug. New Holland skaber et større udbytte med en mindre indsats.

Bæredygtig landbrugsteknologi

I 2006 introducerede New Holland deres Clean Energy Leader®​-strategi, som aktivt fremmer vedvarende brændstoffer og bæredygtig landbrugsteknologi. Du behøver altså ikke gå på kompromis med bæredygtighed i din søgen efter større udbytte.

Sammen med New Holland leverer vi verdens mest avancerede miljøteknologi, som sikrer høj produktion og brugervenlige systemer til lokale landmænd.

Uddannede eksperter hos J. Hundahl

At tilbyde et af verdens største udvalg af landbrugsudstyr forpligter naturligvis. Derfor har vi et effektivt system til supportering af reservedele. Her nyder vores kunder godt af den fulde assistance og ekspertvejledning, vi hos J. Hundahl deler med vores samarbejdspartnere i New Holland.

Vores montører er eksperter i New Holland og modtager regelmæssig træning og opdateringer på produkter – både gennem online-kurser og gennem intensiv undervisning på tekniske skoler. Vi kan derfor garantere, at vi altid ligger inde med grundig viden om de nyeste og mest avancerede produkter, og kan servicere dig og dine maskiner året rundt, 24 timer i døgnet.