Thyregod

Vi forhandler hos Hundahl fejekoste og radrensere fra Thyregod. Deres mangeårige erfaring gør, at de i dag er en stor spiller inden for udvikling og produktion af landbrugsmaskiner. Thyregods maskiner er kendt over hele verden.

Produkttyper vi forhandler fra Thyregod

Thyregod radrenser

Radrenser

Thyregod kost

Fejekoste

Produkttyper vi forhandler fra Thyregod

Thyregod radrenser

Radrenser

Thyregod kost

Fejekoste

Se mere fra Thyregod

Radrenser

Læs meget mere om Thyregods radrenser i deres brochure

Se mere her

Fejekoste

Få mere viden om Thyregods fejekoste på deres hjemmeside

Se mere her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

Danske langbrugsmaskiner

Thyregod er en traditionsrig maskinproducent, som har over 100 års erfaring. De sælger i dag landbrugsmaskiner til såvel Danmark som til udlandet. Produktionsfabrikken på 22.000 m² ligger i Danmark. Her udvikler og producerer de landbrugsmaskiner, ligesom de også lagerfører og producerer egne reservedele.

Radrensere

Thyregod har i flere år både udviklet og produceret radrensere, som skal rense mellem rækkeafgrøder. Deres radrensere er fleksible og kan bruges i mange forskellige rækkeafstande, og de egner sig derfor til alt fra korn, raps, roer og majs. Med en radrenser fra Thyregod kan du hurtigt og effektivt vedligeholde rækkerne mellem dine afgrøder.  

Fejekoste

Udover radrensere kan du hos Hundahl også købe monterbare koste fra Thyregod. Kostene findes både i modellerne TK2300 og TK330. Fælles for modellerne er, at de enten kan monteres i traktorens 3-punktsophæng eller i frontliften. Når du vælger en kost fra Thyregod, leveres de som standard altid med nyon, børster, hjul, støtteben og manuel indstilling af fejevinke.