Ferris

Med en patenteret og unik affjedrings- og ophængsteknologi, er du altid sikret maksimalt komfort på Ferris’ maskiner. Det har aldrig været mere behageligt at slå græsplænen.

Produkttyper vi forhandler fra Ferris

Ferris zero turn

Zero Turn 

Produkttyper vi forhandler fra Ferris

Ferris zero turn

Zero Turn 

Produktserier fra Ferris

Zero Turn

Maksimal kørerkomfort

Se mere her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

Absorberer stødene uanset terrænet

Hos J. Hundahl er vi vilde med Ferris patenterede affjedringsteknologi, som gør at hvert enkelt hjul uafhængigt kan bevæge sig op og ned og dermed udjævne et ellers vanskeligt terræn. Klippebordet er desuden monteret i affjedringen og hæves og sænkes derfor ligesom hjulene på klipperen. Den geniale opbygning gør, at langt færre vibrationer når op gennem maskinen, og du dermed opnår maksimal kørekomfort kombineret med høj klippehastighed. Samtidigt sikrer det en forlænget levetid af klipperen.

Derfor er en maskine fra Ferris det oplagte valg, hvad enten du er anlægsgartner eller privatperson med en noget ujævn have.

Kombineret produktivitet og komfort

Med en maskine fra Ferris lover vi, at du aldrig kommer til at gå på kompromis med høj komfort for at sikre en stor kapacitet og produktivitet. Denne maskine bliver du simpelthen aldrig træt af. Kom ind til J. Hundahl og oplev den forskel, Ferris’ patenterede ophængsteknologi gør.

Ferris’ innovative klippesystem sikrer desuden et bedre luftflow og overlegen klippekvalitet samtidig med, at fugt og snavs holdes væk fra maskinen.

God garanti og nemt vedligehold

Alle Ferris’ produkter er designet til at holde med en stærk stålkonstruktion og -knive. Når det endelig er tid til service, sikrer de aftagelige fodpaneler og afmonterbare indsatser nem adgang for vedligeholdelse. Vi garanterer, det går både hurtigt, og at arbejdet bliver udført at dygtige montører.

Ferris’ produktserie kommer med 2 års garanti og ubegrænset timetal for walk-behind-plæneklippere og samt 2 års/500 timers ekstragaranti på plænetraktorer – dette gælder også på affjedringsdelene. På den måde får du også ro i maven, selv når du ikke styrer din altid-behagelige Ferris.