Weidemann

Vi forhandler maskiner fra Weidemann, fordi de er garant for en kompakt og robust konstruktion uden at gå på kompromis med hestekræfterne – og så fås de ovenikøbet 100% eldrevet!

Weidemann T4512

Weidemann

Vi forhandler maskiner fra Weidemann, fordi de er garant for en kompakt og robust konstruktion uden at gå på kompromis med hestekræfterne – og så fås de ovenikøbet 100% eldrevet!

Produkttyper vi forhandler fra Weidemann

Weidemann minilæssere

Minilæssere

Weidemann hjullæssere

Hjullæssere

Weidemann teleskoplæsser

Teleskoplæssere

Se mere fra Weidemann

Produktoversigt

Se alle de nyeste modeller fra Weidemann.

Se mere her

For hestenes velvære

Weidemann er rideskolernes bedste ven.

Læs her hvorfor

100% eldrevet Hoftrac

Samme høje ydeevne – bare mere miljøvenlig.

Tjek den ud her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

50 års tysk grundighed

I mere end 50 år har Weidemann leveret læssere til landbrugssektoren med en nævneværdig tysk grundighed, som skinner igennem hele produktlinjen. Deres produkter er hårdføre og kompakte, så du kan komme rundt på den snævre arbejdsplads uden at gå ned på hestekræfter. Netop derfor er Weidemann også et populært valg i byggesektoren, samt hos planteskoler og rideskoler.

Vi kan også anbefale Weidemanns produkter til kommunerne, hvor de effektive arbejdsredskaber sikrer det perfekte samspil mellem menneske og maskine. De robuste maskiners brugervenlighed sikrer en god investering med økonomisk brug til mange forskellige formål i både byerne og på landet til glæde for både personale og borgere.

Til planteskoler og rideskoler

Weidemann er stutteriernes og rideskolernes foretrukne mærke. Hos J. Hundahl kan vi stå inde for den målrettede produktion og tætte samarbejde Weidemann har hold fast i med deres brugere. Det har ført til innovative løsninger, som opfylder de mange forskelligartede opgaver, som en travl dag kan byde på ved både planteskole og rideskole.

Den uforlignelige nye 1160 eHoftrac kan fx gøre planeringen af ridepladsen og opsætningen af hegnspælene til en leg. Det stærke batteri sikrer en køreglæde i top, uden hverken udstødningsgasser eller støj – og så helt uden at gå på kompromis med de mange hestekræfter, en Hoftrac er garant for. Det sikrer et godt miljø og et mindst lige så godt arbejdsmiljø for både kolleger, dig selv og jeres dyr.