STIHL

Hvad enten du er en kvalitetsbevidst haveejer, ferm skovhugger eller professionel anlægsgartner kommer du ikke uden om STIHL. Det tyske mærke har i lige knap hundrede år været garant for ydeevne i absolut verdensklasse kombineret med smertefrit vedligehold. Derfor anbefaler vi altid Stihl.

Stihl hækkeklipper

STIHL

Hvad enten du er en kvalitetsbevidst haveejer, ferm skovhugger eller professionel anlægsgartner kommer du ikke uden om STIHL. Det tyske mærke har i lige knap hundrede år været garant for ydeevne i absolut verdensklasse kombineret med smertefrit vedligehold. Derfor anbefaler vi altid Stihl.

Udvalg af produkttyper, vi forhandler fra STIHL

STIHL motorsav

Kædesave / motorsave

STIHL hækkeklipper

Hækkeklippere

STIHL trimmere

Trimmere / ryddesave

STIHL betonsav

Skæremaskiner / betonsave

STIHL robotplæneklipper

Robotplæneklippere

STIHL havefræsere

Havefræsere

STIHL blæser

Blæsere

STIHL batterier

Batterier

STIHL benzin og olie

Benzin & olie

Se mere fra Stihl

Produktoversigt

Se alle de nyeste modeller fra STIHL.

Se mere her

Hovedkatalog 2024

Gå på opdagelse i alt det nye, lige fra den mindste fil til den største motorsav og solid sikkerhedsbeklædning.

Tjek det ud her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

En kædereaktion af kvalitetsprodukter

Der er heldigvis sket lidt siden STIHL kom på markedet med deres første motorsav, en tomandssav til savværk på “små” 48 kg.

I snart ét århundrede har STIHL stået for en konstant udvidelse og forbedring af deres produktkatalog. I dag regnes STIHL som en af verdens bedste producenter af redskaber til pleje af skov og have/park – både for professionelle såvel som den private, der vil være sikker på en rigtig god kvalitet.

Alt hvad hjertet (og haven) begærer

Hos J. Hundahl forhandler vi STIHL-produkter i alle afskygninger, og vi står klar til at servicere dig, så du kan komme hjem med lige præcis de produkter, der gør dig til en effektiv gartner.

Skal du fælde træer? Ja, så er der faktisk ikke så meget at rafle om. STIHLs motorsave sikrer tårnhøj ydeevne, hvad enten du vælger benzin- eller batteridrevet motor. Der er tale om altid pålidelige maskiner, som er lette at starte og håndtere. Sikkerheden er i højsædet, og skulle kæden ryge, er vi aldrig langt væk fra at tilse din maskine på nærmest ingen tid. Husk det personlige sikkerhedsudstyr, når du skal i skoven. Kom forbi butikken, og bliv rådgivet i det helt rigtige udstyr.

Miljøbevidste løsninger

Når vores kunder efterspørger miljøbevidste redskaber, er det med ro i maven, at vi anbefaler STIHLs produktserie. Deres to batteriserier er først og fremmest tiltænkt hhv. den lille og den mellemstore have, men vi har oveni høstet god erfaring hos bl.a. kommuners have/park-afdelinger, hvor miljø vinder mere og mere ind på dagsordenen. Og det gavner altså ikke kun miljøet. De ergonomiske maskiner vejer ikke meget, og er dermed lette at betjene for medarbejderen, plus den elektriske motor er dejlig støjsvag, så selv lange arbejdsdage i naturen bliver en leg. Alle STIHLs batterier bygger på den nyeste litium-ion-teknologi, som skåner miljøet og leverer høj ydeevne.

Og det er ikke kun på den elektriske front, at STIHL er helt foran i miljøkapløbet. Brændstoffet til fx din motorsav er stort set fri for sundhedsskadelige stoffer, når du går efter STIHL-brændstof i vores butik. Her kan du også få et nærmere kig på STIHLs Svanemærkede plæneklippere. STIHL har udviklet en kompakt plæneklipper med en helt utrolig stærk motor og en miljøvenlig drift med så lave udstødningsgasser, at den har modtaget miljømærket Svanen.

Derfor anbefaler vi STIHL til den miljøbevidste forbruger, det ikke vil gå ned på hverken udstyr eller ydeevne.