HE-VA

Det har været en sand fornøjelse at følge den morsingboske familievirksomhed HE-VAs væksteventyr helt tæt på. I mere end 40 år har HE-VA bevist, at de er bannerførere i udviklingen af landbrugsmaskiner, og den tætte relation til J. Hundahl gør, at vi altid kan servicere din maskine.

HE-VA Top Stringle

HE-VA

Det har været en sand fornøjelse at følge den morsingboske familievirksomhed HE-VAs væksteventyr helt tæt på. I mere end 40 år har HE-VA bevist, at de er bannerførere i udviklingen af landbrugsmaskiner, og den tætte relation til J. Hundahl gør, at vi altid kan servicere din maskine.

Udvalg af produkter, vi forhandler fra HE-VA

HE-VA tromle

Tromler

HE-VA såbedsharve

Såbedsharver

HE-VA jordpakkere

Jordpakkere

HE-VA stubredskaber

Stubredskaber

HE-VA såmaskine

Såmaskiner

HE-VA grubber

Grubbere

HE-VA strigle

Strigler

HE-VA frontlift

Frontlifte

Kataloger fra HE-VA

Produktoversigt

Se alle de nyeste modeller fra HE-VA

Se mere her

Grubbesåning skaber glæde

Lær mere om, hvordan grubning kan redde dine marker

Læs HE-VAs case her

Få kontrol over dit såbed

Hvordan HE-VAs multifunktionelle stubredskab redder dagen i England

Læs casen her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

Dansk design der er til at føle på

I J. Hundahl har vi har en hel del tilfælles med HE-VA: Vi er begge familievirksomheder med støvlerne solidt plantet i den sorte nordvestjyske muld, vi møder vores kunder i øjenhøjde, og vi tilpasser produkter efter helt specifikke behov i mødet med brugerne. HE-VAs produkter er udviklet i tæt samarbejde med vores fælles kunder, alle de lokale landmænd. Det gør, at vi hos J. Hundahl kan rådgive dig og skræddersy en løsning, hvor du får en pålidelig og multifunktionel maskine, der altid er klar til at tage det tunge læs uden brok.

Maskinerne og deres reservedele er aldrig langt væk, hvilket betyder, du kan komme helt tæt på alt fra harver over tromler og grubber til strigler. J. Hundahl har alt hvad hjerter begærer af nye og brugte maskiner fra HE-VA.

Væksteventyret forsætter ufortrødent

En global pandemi har heldigvis ikke kunnet sætte en stopper for HE-VAs væksteventyr. I 2020 modtog maskinfabrikken erhvervsprisen Succesvirksomhed 2020 fra Spar Nord og BDO, og der blev holdt gang i hjulene hele året med bl.a. en omfattende fabriksudvidelse i Nykøbing. HE-VA huser selv deres helt eget, topmoderne maleranlæg, som sikrer en sublim finish på produkterne.

Hos J. Hundahl bifalder vi HE-VAs konstante udvikling og innovation, der altid imødekommer den stigende efterspørgsel på deres produkter. Og det er altså ikke kun i Danmark, men hele verden, at HE-VAs produkter regnes for de bedste på markedet.

Maskiner til enhver traktor

Du kan trygt stole på, at den HE-VA-maskine, du har kastet din kærlighed på, også nok skal passe til netop den traktor, du kører i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med monteringen af alt fra en splinterny tromle til en brugt frontlift. Disse alsidige muligheder i en robust produktlinje gør, at selv ældre redskaber, som har set flere års brug i marken, nok skal leve op til dit behov og J. Hundahls krav til den rette kvalitet.