Køb din nye traktor og mejetærsker hos J. Hundahl

– vi tager gerne din gamle maskine i bytte

Som en af de større forhandlere af New Holland maskiner til landbruget, er du garanteret kvalitetsbevidste produkter, der med garanti matcher dine behov.

Hvilken model skal være din?

Du er i trygge hænder når du handler med os – vi står inde for alle vores New Holland maskiner, og har kun de bedste modeller på lager. Det er din garanti for maskiner og service af høj kvalitet og innovation.

Pil
New Holland T7.315

New Holland T7.315

New Holland T7-serien er udviklet til dig, som ønsker en traktor med lang akselafstand. Traktorerne er udviklet i samarbejde med kunder fra maskinstationer, planteavlere og producenter af salgsafgrøder, hvilket er din garanti for en toptunet maskine af høj kvalitet.

Hundahl traktor - New Holland T6.175

New Holland T6.175

New Holland T6-serien er til dig, som ønsker en traktor med Auto Command Transmission. New Holland har udviklet og konstrueret systemet på baggrund af omfattende kundeundersøgelser, og det kan nu leveres på den firecylindrede T6.175.

Hundahl traktor - New Holland T6.175
Hundahl service af høstmaskiner

New Holland mejetærsker

Vores New Holland mejetærskere er til dig, der høster mellem 100-150 hektar. Maskinens kraftige Varifeed™ skærebord høster afgrøder i bedre tilstand, og kombineret med Opti-Fan™ teknologien, som har vundet flere priser, øger du din rensning og forbedrer kornets kvalitet.

Er du klar?

Køb din nye traktor og mejetærsker hos J.Hundahl.

Eller vil du læse mere?

Vi er Danmarks største forhandler af New Holland maskiner til landbruget.

Dit lokale og professionelle serviceværksted

Med mere end 30 mand, 15 servicevogne og +60 års erfaring, står vi klar til at servicere dig og dine maskiner, nat og dag.

Få serviceret dine maskiner lokalt og undgå nedbrud midt i arbejdet. Vores eksperter står klar – både ude hos dig selv og på vores serviceværksted.

Hundahl traktor - New Holland T6.175

HUSK: Vi kan tage din brugte maskine i bytte!

Kontakt din lokale sælger allerede i dag eller besøg os i butikken i Thisted eller Skive

Hundahl medarbejder - Claus Sørensen

Claus Sørensen

Sælger – Thisted

Hundahl medarbejder - Mads Gudiksen

Martin Dalgaard

Sælger – Skive