Områdets bedste udvalg af minigravere

– udvid din maskinpark med New Hollands Construction-linje

Besøg J. Hundahl – vi har områdets bedste og største udvalg af højkvalitets entreprenørmaskiner. Og så tager vi også gerne dine gamle maskiner i bytte!

Hvilken model skal være din?

Du er i trygge hænder når du handler med os – vi står inde for alle vores New Holland maskiner, og har kun de bedste modeller på lager. Det er din garanti for maskiner og service af høj kvalitet og innovation.

Pil
New Holland - minigraver E19D

New Holland minigravere

Vores New Holland minigravemaskiner på larvebånd er til dig, som ønsker en maskine, der kan håndtere fra 1,7 til 6 tons. Det er det ideelle redskab til landsskabspleje, rekreative arbejde, landbrug, gartnerier, entreprenører og meget mere. New Holland minigravere har et bredt udvalg af førerhuse, baldakin og SR-versioner med kort radius og ingen hale. Vi fører modellerne E14D, E15C, E19C, E19D, E22D, E26C, E28D, E30C, E37C, E57C og E60C – og vi har med garanti en, der passer til dine behov!

Er du klar?

Køb din nye rendegraver her!

Eller vil du læse mere?

Vi er Danmarks største forhandler af New Holland maskiner til entreprenørbranchen.

Dit lokale og professionelle serviceværksted

Med mere end 30 mand, 15 servicevogne og +60 års erfaring, står vi klar til at servicere dig og dine maskiner, nat og dag.

Få serviceret dine maskiner lokalt og undgå nedbrud midt i arbejdet. Vores eksperter står klar – både ude hos dig selv og på vores serviceværksted.

Hundahl traktor - New Holland T6.175

HUSK: Vi kan tage din brugte maskine i bytte!

Kontakt din lokale sælger allerede i dag eller besøg os i butikken i Thisted eller Skive

Hundahl medarbejder - Claus Sørensen

Claus Sørensen

Sælger – Thisted

Hundahl medarbejder - Mads Gudiksen

Martin Dalgaard

Sælger – Skive