STIHL iMOW – til den kvalitetsbevidste haveejer

Nyder du også synet af en nyklippet græsplæne? Hos J. Hundahl forhandler vi robotplæneklippere fra STIHL, der med en verdensklasse ydeevne og høj kvalitet sørger for, at din græsplæne altid står knivskarpt. Kom ind forbi butikken og hør mere. 

Den intelligente robotplæneklipper, der allerede har kørt +16.000 timer hos J. Hundahl 

Hvilken robotplæneklipper skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken STIHL iMOW du skal vælge, så kom forbi J. Hundahl. Vi har kendskab til alle modeller – vi bruger selv en robotplæneklipper fra STIHL, og kan derfor hurtigt give dig et overblik over de mange fordele, der er ved produktet, samt hvilken model der passer til dine behov.

Pil
STIHL iMOW

STIHL iMOW RMI 422 – til mindre områder

STIHL iMOW RMI 422 er den perfekte robotplæneklipper til dig, som har en lille eller mellemstor græsplæne (op til 800 m2). Robotplæneklipperens biofunktion gør, at din plæne gødes samtidig med den klippes.

STIHL iMOW

NYHED! STIHL iMOW 5 – til mellemstore områder

STIHL iMOW 5 er en af de nyeste robotplæneklippere på markedet, der kan varetage plæner op til 1.500 m2. Med sit kraftige lithium-ion-batteri kan den arbejde i langt stræk uden afbrydelser, og den kan nemt klare stigninger på op til 40%.

STIHL iMOW
STIHL IMOW

NYHED! STIHL iMOW 6 – til større områder

STIHL iMOW 6 er det oplagte valg til større plæner op til 3.000 m2 og kan nemt klare stigninger på op til 40%. Denne model har et Disc-Cut System, hvor de tre fritsvingende knive finklipper græsset, så det kan bruges direkte som gødning.

Gå sommeren i møde med STIHL

Køb din nye STIHL iMOW robotplæneklipper hos J.Hundahl.

Eller vil du vide mere?

Vi har et bredt kendskab til maskiner til den kvalitetsbevidste haveejer.

Vi servicerer din robotplæneklipper

Hos J. Hundahl har vi lavet tre forskellige pakker, hvor du kan vælge, hvilken type serviceaftale, der passer bedst til dig. Vi foretager en grundig gennemgang af maskinen, kontrollerer eventuelle opgraderinger, smører alle bevægelige dele og meget mere.

 

Hundahl traktor - New Holland T6.175

Du kan trygt sende din robotplæneklipper på ferie hos os.

Kontakt din lokale sælger 

Hundahl medarbejder - Claus Sørensen

Nis De Lasson

Sælger – Have/Park

Tlf.: +45 24 22 97 48
Mail: nis@hundahl.dk