Verdensklasse AVT’er og UTV’er

Vi er hos J. Hundahl forhandlere af Yamaha, der inden for sit felt leverer nogle af verdens bedste maskiner. Kom forbi vores butik og prøv selv. 

Vi står 100% inde for Yamahas maskiner, og derfor er du hos os altid sikret en ATV eller UTV af absolut højeste kvalitet.  

Hvilken model skal være din?

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, så kom ind til os. Vi har kendskab til alle Yamahas modeller, og vi kan derfor finde lige den maskine, som passer dig og dine behov. Du kan trygt handle med os! 

Pil
Yamaha - ATV med rive

ATV Kodiak 450

Yamaha udvider den populære Kodiakserie med en ny model. Kodiak 450 er en mellemstor og robust ATV med brugervenlighed og holdbarhed i top. Derudover kan Kodiak 450 bruges på selv de mest udfordrende terræntyper. 

Yamaha - UTV

UTV Viking EPS

Viking EPS er en komfortabel tre-sædet UTV. Denne model er til jer, der arbejder udendørs året rundt. En Viking EPS gør, at du og kollegaerne kan rykke ud i alt slags terræn og vejr. Derudover har den et tiplad, der kan flytte helt op til 272 kg.  

Yamaha - UTV
Yamaha - ATV YFM90

ATV YFM90

Udover de store modeller fører Yamaha også en mindre, sports-ATV. YFM90 er udstyret med en fuld gearkasse, som gør den let at køre, og derfor er du sikret en bekymringsfri kørsel. Den lille ATV er en favorit blandt både børn og voksne.  

Er du klar?

Køb din nye ATV og UTV hos J.Hundahl.

Eller vil du læse mere?

Vi er Danmarks største forhandler af New Holland maskiner til landbruget.

Dit lokale og professionelle serviceværksted

Med mere end 30 mand, 15 servicevogne og +60 års erfaring, står vi klar til at servicere dig og dine maskiner, nat og dag.

Få serviceret dine maskiner lokalt og undgå nedbrud midt i arbejdet. Vores eksperter står klar – både ude hos dig selv og på vores serviceværksted.

Hundahl traktor - New Holland T6.175

HUSK: Vi kan tage din brugte maskine i bytte!

Kontakt din lokale sælger og book en prøvetur allerede i dag

Hundahl medarbejder - Claus Sørensen

Claus Sørensen

Sælger – Thisted