AP 

Hos J. Hundahl forhandler vi dansk producerede gyllevogne fra AP. Med en AP Gyllevogn er du sikret en vogn, der både løser opgaver inden for transport og udlægning af gylle. Her er kvalitet og effektivitet i top.

Produkttyper vi forhandler fra AP

AP Gyllevogne

Gyllevogne

Se mere fra AP

Brochure

Få mere viden om APs gyllevogne i brochuren

Se mere her

Er det tid til at optimere vognparken?

Vores værksted holder dig godt kørende

Professionelle montører står altid klar til
at servicere dig og din maskine.

Optimer værdien af gylle

Gyllevognene fra AP er designet til at optimere værdien af gylle i hele kæden fra gylletank til mark og konstrueret til at løse opgaverne med hurtig læsning, sikker transport og præcis udbringning, så både entreprenøren og landmanden får maksimalt udbytte af vognen og dens tank.

Hos AP Gyllevogne har de mere end 20 års erfaring med udvikling, produktion og salg af gyllevogne og udstyr til udbringning af gylle. Når du vælger en gyllevogn fra AP, er du sikret innovative løsninger og robuste maskiner i høj, dansk kvalitet. I sortimentet har AP løsninger til alle typer af kunder, der håndterer gylle – til private såvel som professionelle.

Tilpasset dine ønsker

APs gyllevogne er opbygget af standard moduler, frit kan kombineres med utallige udstyrsmuligheder. De producerer alt fra simple transportvogne til vogne med fuldt udstyr såsom computerstyring, dosering, egen hydraulik og hjultræk. Derfor kan du hos AP få en tilpasset gyllevogn, der netop matcher netop dine ønsker.

Som standard har alle vognene bl.a. sektionstømning, tankmåler, hydrauliske bremser på alle aksler og BPW hjulaksler. Og herudover kan du vælge imellem række af ekstraudstyr, såsom tømning gennem tårn, lukket tank med returløb, elektroniske fyldemålet – og meget mere.